Reguli de expediere

Reguli de expediere

Când mă aștept să primesc coletul meu?

Toate comenzile sunt expediate din depozitul nostru în termen de 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Livrarea dvs. va fi livrată în termen de 10-20 de zile lucrătoare de la expediere, în funcție de disponibilitatea transportatorului și de locație. Ne cerem scuze că poate exista o întârziere în expediere în cazul în care expedierea dvs. necesită vămuire sau inspecție vamală, sau întârzieri în tranzit cauzate de serviciile de transport.

Cum îmi pot urmări comanda?

Un număr de urmărire va fi furnizat în e-mailul de confirmare a expedierii. Puteți utiliza acest număr și vă puteți urmări comanda la www.17track.net.

Care sunt tarifele de expediere?

Avem o rată de expediere fixă de 2,99 USD pentru toate destinațiile din întreaga lume.

În ce țări livrați?

În prezent, livrăm în întreaga lume. Dar dacă țara dvs. nu poate fi deservită de logistica noastră, vă vom informa imediat și vom face modificările necesare la comanda dvs. Pentru a afla mai multe despre listele noastre de destinații, vă rugăm să ne contactați la service@arotsukit.com. Cum îmi pot schimba adresa de expediere?

Aveți voie să vă schimbați adresa doar până la ora 23:00 (PDT, -7 GMT) în aceeași zi în care ați plasat comanda. Ne puteți contacta la service@arotsukit.com pentru a solicita astfel de modificări.

Pot livra la o altă adresă decât adresa de facturare a cardului meu?

Da, este posibil.

Cum este expediată comanda mea?

Comenzile sunt expediate în zilele lucrătoare normale, cu excepția sărbătorilor legale. Orice comandă plasată într-o sâmbătă sau duminică va fi expediată lunea următoare.